FashionGeen categorieInspirationLeverkankerLifestyleTravelUncategorized

het verhaal van Jawad Ashraf die aan leverkanker lijdt.

Jawad Ashraf zegt;

“Toen de dokter mij vertelde dat de bewustzijn van mijn vader niet meer zal terugkeren en dat ik mij mentaal moest voorbereiden, voelde het alsof iemand mij in mijn borst stompten”. Zegt hij over zijn ervaring. Ik was wanhopig opzoek naar hulp, en zocht naar allerlei soorten hulp om mijn vader te redden. Op dat moment nam ik contact op met Usman Baloch. Ik kende hem al een jaar en kende hem als Hijama en Cupping therapeut, waar hij al jaren ervaring in had. Ik hoorde dat hij bijzondere krachten had en schijnbaar ook terminale patiënten kon behandelen. Vandaag de dag leeft mijn vader nog en is door de behandeling van Usman Baloch teruggekeerd van de rand van de dood. ”

 

“Jawad Ashraf, is teamleider voor ingenieurs in een multinationaal bedrijf ‘Tetrapak’ nabij Lahore en is de jongste van het gezin, van vijf kinderen. Hij was zeer gehecht aan zijn vader en houd veel van hem. De vader van Jawad, Muhammed Ashraf was in 2012 gediagnoseerd met hepatitis C. Met de tijd, begon de ziekte erger te worden bij zijn vader. Nog steeds is er zeer beperkte behandeling voor hepatitis C en de meeste patiënten overleven het niet.

 

Om de paar maanden onderging Muhammed Ashraf onderzoeken en testen. Iedere keer bleken uit de testen dat de ziekte sterker werd en dat hij verslechterde. In 2015 bleek uit de testen dat hij een tumor in zijn lever had ontwikkeld en de artsen adviseerde RFA, Radiofrequentie Ablatie. Dit is een minimale inventieve behandeling van kanker. Hoge frequentie elektronische stromingen worden door de elektrode doorgegeven, waardoor de kankercellen worden vernietigd. Meestal is er geen operatie nodig maar in geval van Muhammed Ashraf besloten de artsen voor een open operatie te gaan. De operatie was succesvol, maar kort na de operatie ontwikkelde hij complicaties, die tot een longontsteking leiden. De toestand van Muhammed Ashraf begon snel te verslechteren en ging achteruit. Binnen een paar dagen had hij nog maar 30% longcapaciteit en de dokters hebben hem aan de zuurstof gelegd.

 

Zijn familie, en vooral zijn zoon Jawad Ashraf waren erg verdrietig omdat zij niet wisten hoe zij hun vader konden redden. Na een paar dagen vertelden de artsen aan Jawad Ashraf dat de familie zich moest voorbereiden te accepteren dat Muhammed Ashraf het misschien niet zou redden. Volgens Jawad was dit het moment van duisternis en wanhoop.

 

In zijn wanhoop probeerde hij de hulp die hij nog kon vinden te krijgen en dacht eraan om Usman Baloch te contacteren. Usman Baloch is een inwoner van Lahore en praktiseert al lang Hijama en andere alternatieve geneeswijze in Lahore. Usman Baloch heeft nooit zijn diensten geadverteerd aan mensen, maar zijn succesverhalen hadden veel mensen bereikt via mond tot mond. Jawad contacteerde Usman Balouch en vroeg hem om hulp. Usman Baloch luisterde naar zijn verhaal en besloot zijn vader als patiënt aan te nemen om te behandelen. Hij stelde Jawad gerust en vertelde hem dat zijn vader zou overleven, indien hij akkoord ging met de voorgestelde behandeling en de instructie nauwkeurig zou volgen. Jawad heeft ingestemd en betaalde de kosten van de behandeling.

 

Usman Baloch begon de behandeling van Muhammed Ashraf en binnen drie dagen kwam Muhammed Ashraf bij bewust zijn en werd van de zuurstof afgehaald. Jawad zegt;  “Het was alsof mijn vader uit de dood was teruggekeerd” de gedachte dat ik hem kon verliezen maakte mij ziek. Ik hou zo veel van mijn vader.” Usman Baloch vervolgde zijn behandeling en langzaam en geleidelijk waren er zichtbare tekenen van verbetering. Na de eerste paar dagen was er een korte terugval, maar daarna verbeterde Muhammed Ashraf weer binnen een paar dagen.

 

De artsen waren zeer verbaast over zijn herstel. Bijna iedereen was er van overtuigd dat hij het niet zou overleven, maar zijn toestand verbeterd met de dag. Na een korte verblijf in het ziekenhuis, werd Muhammed Ashraf uit het ziekenhuis ontslagen. Muhammed Ashraf is nu thuis en zijn medische testuitslagen laten positieve resultaten zien, hij eet en drinkt normaal. Ook neemt hij geen medicatie meer. De artsen hadden hem een levertransplantatie geadviseerd, maar zijn situatie is zo verbeterd dat de artsen de transplantatie hebben uitgesteld. Usman Baloch heeft Jawad verzekerd dat zijn vader na deze behandeling geen transplantatie meer nodig zou hebben en dat zijn eigen lever weer zelf zou beginnen te functioneren.

 

De raadselachtige behandeling:

Wat voor behandeling heeft Usman Baloch uitgevoerd? Hoe kan hij alle bestaande kennis van de medische wetenschap uitsluiten en een middel zijn om een “onbehandelbaar terminale” patiënt te genezen? En hoe beslist hij welke patiënt hij wel of niet aanneemt om te behandelen? Deze en honderd andere vragen zijn ontstaan door de opmerkelijke verhalen van mensen die hersteld zijn door de behandeling van Usman Balouch. Mensen die de dood in de ogen keken, mensen die door dokters terminaal verklaard werden, mensen die door ziekenhuizen werden afgewezen, mensen die ziek waren en geen diagnose hadden, mensen met genetische ziektes, mensen met kanker van stadium 4.

We zullen nooit de volledige antwoorden en de realiteit weten. Er zijn zo veel mysteries in het universum, dat men met zijn beperkte kennis het nooit zou kunnen omvatten.

 

Usman Baloch heeft een raadselachtige gave die zeer krachtige werkt. Hij woont in Lahore en heeft gedurende tijd, heel lang Hijama (Cupping) en andere alternatieve behandelingen beoefend. Zelf zegt hij dat hij niet weet hoe hij deze krachtmiddel heeft gekregen, dat er hierdoor mensen genezen.

 

Usman Baloch zegt; het is niet voor de mens, om met zijn lot te vechten, maar om het vrijwillig te omarmen. “Dit is mijn roeping en ik geloof dat ik ben gekozen om de mensen te helpen die hulp nodig hebben en geen hulp kunnen vinden. De mensen die mij nodig hebben, vinden mij op een of andere manier”.

 

Usman Baloch kan door iedereen worden gecontacteerd, maar het is niet zo dat hij iedereen als patiënt kan accepteren. Echter, zijn er veel mensen die door Usman Baloch zijn behandeld en uiteindelijk zijn genezen en zij zijn het levende bewijs van zijn raadselachtige middel van genezing.

 

Misschien moeten we deze verhalen alleen al horen om te beseffen dat er altijd een genezing is, in dit geval een middel vanuit het universum. En de wetenschap is nog steeds niet bewust van al deze bestaan. Er zijn andere mogelijkheden en methoden van genezing om verschrikkelijke ziektes te genezen en misschien is dit veruit het belangrijkste dat we kunnen leren en het comfort ontlenen.

 

Usman Baloch is eigenlijk de naam van hoop, comfort en een middel van genezing van ziektes van allerlei aard. Als u het geluk hebt om hem te vinden, zou u het enorme voordeel kunnen ervaren die hij allerlei mensen over de hele wereld aanbiedt,  zonder de belemmeringen van cultuur, ras of religie.

 

Leave a Reply